Istraga grobnice kod Obilića

Izvor: S media, 25.Avg.2010, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga grobnice kod Obilića

Euleks priprema istragu o mogućoj masovnoj grobnici kod Obilića, saopštila je danas portparol te misije Irina Gudeljević.

Euleksov tim, u okviru Odeljenja za sudsku medicinu priprema početak sprovodenja procene mesta, izjavila je Gudeljević za KiM radio iz Čaglavice.

Gudeljević je nije precizirala kada će početi iskopavanje tla kod Obilića.

Članovi komisije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za nestale iz Prištine i Beograda Arsem Grdželiju i Gvozden Gagić nedavno su najavilii da bi krajem avgusta ili početkom septembra mogla da počne pretraga lokaliteta u Belaćevcu kod Obilića i na jezeru Livoč na kojima se, kako se pretpostavlja, nalaze ostaci srpskih žrtava.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.