Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Sep.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eulex ne sme zameniti Unmik

Skupština zajednica opština na Kosovu izrazila je na današnjoj (subota) sednici održanoj u Kosovskoj Mitrovici čvrst stav da misija Eulex ne sme zameniti UNMIK na Kosovu, jer bi to bilo kršenje rezolucije 12 44 SB UN na najbrutalniji način.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Euleks ne sme zameniti UNMIK

Izvor: Kurir, 13.Sep.2008

KOSOVSKA MITROVICA,13. septembra (Tanjug) - Skupština zajednica opština Kosova i Metohije izrazila je na današnjoj sednici u Kosovskoj Mitrovici čvrst stav da misija Euleks ne sme zameniti UNMIK u Pokrajini jer bi to bilo kršenje rezolucije 1244 SB UN na najbrutalniji način.

Nastavak na Kurir...

Srbi najavljuju otpor Euleksu

Izvor: Kurir, 14.Sep.2008, 06:37

KOSOVSKA MITROVICA - Skupština zajednica opština Kosova i Metohije izrazila je na jučerašnjoj sednici u Kosovskoj Mitrovici čvrst stav da misija Euleksa ne sme zameniti Unmik u Pokrajini jer bi to bilo kršenje Rezolucije 1244 SB UN na najbrutalniji način.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.