Euleks oslobodio uhapšenog

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2013, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euleks oslobodio uhapšenog

KOSOVSKA MITROVICA -

Specijalne jedinice Euleks policije uhapsile su danas jednu osobu u severnom delu Kosovske Mitrovice koja je kasnije oslobođena, potvrdila je portparol Euleksa Irina Gudeljević.

Gudeljević je rekla Tanjugu da ne može da pruži nikakve bliže informacije u vezi sa ovim slučajem.

Specijalne jedinice Euleks policije pretresle su danas u naselju Bošnjačka mahala u severnom delu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Mitrovice radnju čiji je vlasnik Srbin.

Pripadnici Euleks policije sa fantomkama na glavi i automatskim puškama na gotovs i pištoljima oko 13. 20 časova upale su u prodavnicu za prodaju auto delova čiji je vlasnik kosovski Srbin.

Tom prilikom su uhapsili i iz radnje odveli radnika koji se tu nalazio.

Vlasnik objekta, kako je javio Tanjugov izveštač sa lica mesta, u trenutku pretresa nije se nalazio u radnji.

Akcije Euleks policije dešavala se na očigled prolaznika i radnika koji su se nalazili u radnjama u susedstvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.