Izvor: RTV Pink, 28.Nov.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU: Euleks će poštovati 1244

Biće statusno neutralan . . . Evropska unija se raduje zbog konsenzusa postignutog tokom sednice Saveta bezbednosti UN o Kosovu i naglašava da će misija Euleks u potpunosti poštovati rezoluciju 1244 SB UN i delovati pod opštim autoritetom i u okviru neutralnog okvira UN po pitanju statusa , saopštilo je francuskog predsedništvo EU. .

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EU: Euleks će poštovati rezoluciju 1244 i biće statusno neutralan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2008

BRISEL - Evropska unija se raduje zbog konsenzusa postignutog tokom sednice Saveta bezbednosti UN o Kosovu i naglašava da će misija Euleks "u potpunosti poštovati rezoluciju 1244 SB UN" i delovati "pod opštim autoritetom i u okviru neutralnog okvira UN po pitanju statusa", saopšteno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

EU: Podrška Euleksu i kandidaturi Srbije za članstvo

Izvor: TV Avala, 28.Nov.2008

Članice Evropske unije su danas pozdravile "jednoglasnu podršku" Saveta bezbednosti UN razmeštaju misije Euleks i preustrojstvu UNMIK-a na Kosovu, ističući da će Euleks potpuno poštovati rezoluciju 1244 SBUN i delovati pod autoritetom UN neutralno u odnosu na status Kosova.

Nastavak na TV Avala...

EU: Misija neutralna

Izvor: Večernje novosti, 28.Nov.2008

Članice Evropske unije pozdravile su "jednoglasnu podršku" Saveta bezbednosti UN razmeštanju misije Euleks i preustrojstvu Unmika na Kosovu, ističući da će Euleks potpuno poštovati Rezoluciju 1244 i delovati pod autoritetom UN neutralno u odnosu na status Kosova

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.