DOČEPALI SMO SE TOG DOKUMENTA Vučić o licemerju Euleksa: Lažovi jedni, jedino što hoćete da pratite je...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 10:52

"DOČEPALI SMO SE TOG DOKUMENTA" Vučić o licemerju Euleksa: Lažovi jedni, jedino što hoćete da pratite je...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se na konferenciji.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se građanima iz zgrade Generalnog sekretarijata predsednika Republike i tom prilikom je rekao da se čuo sa majkom pretučene dece.

- Znate li kakav je izveštaj Euleksov do kojeg se dočepala Kancelarija za KiM koji sprovodi monitoring nad procesom i postupkom protiv Srba. Kad god pitate Amerikance, Britance, Kvintu, zašto držite te ljude uhapšene, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oni kažu da to veoma pažljivo prate. Onda smo se dočepali tog dokumenta. U tom dokumentu znate šta piše? Pa ništa. Ispisali su šta piše u četiri člana takoznavih prištinskih zakona. I ništa, pojima nemaju, ne znaju gde je levo. Ispoštovali birokratsku formu i baš ih briga za Srbe - ispričao je Vučić i dodao:

- Pogledajte šta oni rade - Kurti kreira kriminalnu situaciju u kojoj maltretira sve građane srpske naionalnosti. Mislio samn da to radi sam, sada tznam da ima podršku pojedinih zemalja zapada. Dovodi neke bezveznjakoviće koji nikakav legitimitet nemaju sa 1 posto u Leposaviću. Dovedu bolumentu svojih novinara da tamo provociraju ljude. Spasić pušta muziku dečko, radi honorarno u bolnici. Usudio se da kaže omiljenom novinaru Aljbina Kurtija da skloni telefon, pipnuo ga nije. Zato je uhapšen i određen mu je pritvor. A Euleks "pomno prati!". Lažovi jedni, jedino što hoćete da pratite je kako Srbi da budu proterani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Niti ćutim na progon Srba, niti mi se odbrana KiM zasniva na šetnji do Autokomande VIDEO

Izvor: B92, 18.Jun.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas javnosti povodom situacije na KiM...On se dotakao i protesta opozicije, kao i njihovih "načina" da se smiri tenzija sa Prištinom...Vučić je rekao da nije jedan od onih koji ćute na progon Srba, ali ni da mu se odbrana KiM ne zasniva na setnji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.