Brisel podržao aranžman sa Beogradom

Izvor: S media, 02.Sep.2009, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brisel podržao aranžman sa Beogradom

Komitet za politička i bezbednosna pitanja Evropske unije (EU)dao je punu podršku radu Euleksa na Kosovu, što će,po svemu sudeći, podrazumevati i tehnički aranžman izmedju Misije za vladavinu prava i policije EU na Kosovu i Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP)Srbije, rekla je za Slobodnu Evropu portparol Euleksa Karin Limbal.

„Ambasadori EU su u potpunosti podržali rad prisustva EU na terenu, Euleksa i Specijalnog predstavnika EU, uključujući i tehničke >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << aranžmane sa Beogradom. To je izuzetno značajan element u borbi protiv organizovanog kriminala i doneće

koristi svim gradjanima Kosova",rekla je Limbal.

Najava potpisivanja protokola izmedju Euleksa i MUP Srbije u oblasti policije je izazvala nezadovoljstvo na Kosovu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.