Zvao sam Maju sa mnom u KREVET - Aneli DIVLJA po Beloj kući, skočila na Janjuša zbog Marinkovićeve - Neviđeni DRAMA u Eliti

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 18:59

"Zvao sam Maju sa mnom u KREVET" - Aneli DIVLJA po Beloj kući, skočila na Janjuša zbog Marinkovićeve - Neviđeni DRAMA u "Eliti"

Odnos Ahmićeve i bivšeg košarkaša je sve zategnutiji!

Učesnica "Elite", Aneli Ahmić, otkrila je da su joj cimeri rekli da je Marko Janjušević Janjuš zvao Maju Marinković da ode kod njega u krevet, pa mu je za to skrenula pažnju.

Situacija se ipak odmah smirila jer je Janjuš objasnio na šta je mislio, kao i da je bio ironičan kad je Maji sve rekao.

- Šta je to bilo sinoć? Šta si rekao Maji i gde si je zvao - pitala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Aneli, pa je Marko odmah zaustavio:

- Dakle preneli su ti. E pa nisu lepo... Maji sam rekao ironično da krene sa mnom u krevet jer je blenula u mene kao da me prvi put vidi u životu. Ne brini ništa, nećemo da imamo trojku sa Majom, iako mi se obe penjene na glavu. Ima da vas upalim! 

Inače, veza Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša danima je na klimavim nogama, a Ahmićeva uveliko razmišlja da spakuje stvari i napusti rehab, gde inače boravi sa Janjušem. Tokom sinoćnje emisije, Aneli je u jednom momentu skočila na Janjuša, pa krenula da ga napada, dok su ostali ukućani šokirano posmatrali ovaj prizor.

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.