AU, KOJI ŠOK - Isplivao snimak Janjuša kako Aneli radi IZA LEĐA: U tajnu komunikaciju UMEŠANA Maja

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 18:28

AU, KOJI ŠOK - Isplivao snimak Janjuša kako Aneli radi IZA LEĐA: U tajnu komunikaciju UMEŠANA Maja

Kamera je snimila njegove pokrete.

Sinoć za vreme emisije uživo Marko Janjušević Janjuš sedeo je na garnituri, a preko puta njega bila je učesnica Maja Marinković, ujedno i njegova bivša rijaliti devojka.

Dok je voditelj vodio razgovor sa Lepim Mićom, Janjuš je počeo da komunicira rukama sa Majom i Đedovićem.

On je prvo skrenuo pogled ka Aneli Ahmić, pa je zatim rukama krenuo da pokazuje signale ka Maji i Marku Đedoviću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Nepoznato je šta je pokušao da uradi ili da im prenese, pa su fanovi i pratioci čak i preko društvenih mreža počeli da vode polemiku o čemu je reč, kao i šta je ovo ponašanje izazvalo.

Podsetimo, Janjuš je već danima na tankom ledu sa svojom rijaliti devojkom, a kako će njihov odnos u rijalitiju dalje napredovati ostaje nam da ispratimo i saznamo.

Oni su u skuobe ulazili zbog malih nesuglasica, a često dolazi do situacija kada Janjušević potkači Ahmićevu pominjanjem njenog bivšeg dečka Asmina Durdžića.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Zvao sam Maju sa mnom u KREVET" - Aneli DIVLJA po Beloj kući, skočila na Janjuša zbog Marinkovićeve - Neviđeni DRAMA u "Eliti"

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024

Odnos Ahmićeve i bivšeg košarkaša je sve zategnutiji!..Učesnica "Elite", Aneli Ahmić, otkrila je da su joj cimeri rekli da je Marko Janjušević Janjuš zvao Maju Marinković da ode kod njega u krevet, pa mu je za to skrenula pažnju...Situacija se ipak odmah smirila jer je Janjuš objasnio na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.