Zorica Marković o mužu Tanje Savić: Ostavio je odvratan utisak na mene!

Izvor: Svet plus, 28.Avg.2020, 10:33

Zorica Marković o mužu Tanje Savić: Ostavio je odvratan utisak na mene!

Slučaj Tanje Savić potresao je celu naciju, a sada se ovim povodom oglasila i njena koleginica Zorica Marković. Iskreno o mužu Tanje Savić, ostavio je odvratan utisak na mene! Ta devojka je jedno zlato, jedan anđeo koji divno peva...

Slučaj Tanje Savić potresao je celu naciju, a sada se ovim povodom oglasila i njena koleginica Zorica Marković.

"Ta devojka je jedno zlato, jedan anđeo koji divno peva. Želela je porodicu, zaljubila se, a ovo što joj muž radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je monstruozno. Šokirana sam načinom na koji je on oteo decu jednoj majci", počela je izlaganje pevačica, pa nastavila:

"Ja sam njega srela dva puta u životu i ostavio je odvratan utisak na mene. Pitala sam se šta će ovakva žena sa ovakvim čovekom. Ja te ljude koji nisu dobri nekako prepoznam. Ne hvalim se, nisam ni genije niti vidovnjak, ali moj želudac reaguje na takve odvratne ljude. Ja čitam ljude kao bukvar."

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.