Zoran Cvijanović ostao bez stana i novca - prevario ga drug!

Izvor: Svet plus, 28.Avg.2015, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Cvijanović ostao bez stana i novca - prevario ga drug!

Naš proslavljeni glumac Zoran Cvijanović trenutno proživljava pravi pakao u životu, jer je zbog prevare najboljeg prijatelja ostao bukvalno bez ičega.

Legeda srpskog glumišta je u vreme svoje najveće popularnosti ušao u posao vezan za reciklažu sa uspešnim filmskim producentom i najboljim prijateljem, koji je finasirao neke od ključnih domaćih filmova. U ovaj ozbiljan posao Zoran i njegov rođak uveli su poznatog filmskog producenta. Cvijanović je zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << svom imenu, lako postizao dogovore i svuda dobijao kredite za ovaj unosni posao. Ipak, njegov sada već biši prijatelj, imao je potpuno drugačije namere, a dobri i skromni glumac nije znao ništa.

Producent je, kako stoji u naredbi o sprovođenju istrage u Prvom osnovnom sudu, tražio da mu Cvijanović prepiše svoj udeo u zajedničkoj firmi, lažno mu predstavljajući da je to potrebno zbog podizanja još jednog kredita.Međutim, kredit nikad nije podigao, a onda je odbio da vrati Cvijanoviću njegov deo firme. Sve je postalo još komplikovanije kada je Cvijanović i poslednju ušteđevinu koju je čuvao za ćerkino školovanje dao svom ‘prijatelju’. Pošto tužbe koje je pokrenuo nisu uspevale, Cvijanović je upao u velike finansijske probleme, a poslednja loša vest je stigla ovih dana. Glumac je morao da izađe iz svog stana koji nije uspeo da isplati, iakao ga je preduzimač čekao dve godine. Dug od 70.000 evra bio je prevelik za preduzimača i Cvijanović se doslovno našao na ulici.

“Nema gde da prespava u Beogradu. Ostao je bez svega. U potpunom je rasulu. Nije mogao da sanja da će ovako da završi”, kaže izvor upućen u problem sa kojima se suočio glumac. Nadamo se da će se neprijatna situacija uskoro rešiti i da će velikan našeg glumišta uspeti da povrati svoju imovinu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.