Zna sve u svakom trenutku: Voditeljka se pohvalila koliko je dobro informisana

Izvor: Svet, 16.Okt.2014, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zna sve u svakom trenutku: Voditeljka se pohvalila koliko je dobro informisana

Jedna od voditeljki sa najdužim stažom u Grand Produkciji, Dragana Katić, veliku pažnju posvećuje obrazovanju svojih sinova ali i sopstvenom. Ona smatra da je jako bitno biti dobro obavešten.
“Ja se obraćam ljudima i želim da govorim pravilno i da budem obaveštena o svim temama. Od politike, zabave, estrade, do sporta, zanimljivosti. Ja mnogo čitam i ja sam svakodnevno informisana“, izjavila je Dragana u emisiji „Glamur“. A potom je i dodala da ona u svakom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zna šta se dešava u svetu i da se ne bavi samo estradom.
“U svakom trenutku mogu da se pohvalim da znam šta se dešava u svetu, da znam većinu predsednika velikih država, da znam ko se nalazi na čelu Ujedinjenih nacija, Saveta bezbednosti, itd. Isto tako znam šta radi Anđelina Džoli, ali i šta se dešava na našoj estradi“, objasnila je Katićeva.
Autor: Bobana Živanović, Life Content
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.