Zmajevo gnezdo: Zora ratnika 3D - Svetski popularna igra pretvorena u epsku animaciju! VIDEO

Izvor: Svet plus, 25.Avg.2015, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmajevo gnezdo: Zora ratnika 3D - Svetski popularna igra pretvorena u epsku animaciju! VIDEO

Trend filmova baziranih na popularnim video igrama je u punom jeku i jedna od franšiza koja je doživela filmsku sudbinu je Zmajevo gnezdo: Zora ratnika 3D.

Baziran na igri smešten je u divan svet koji je pre mnogo vremena stvorila boginja Altea. Pod zaštitom dva mistična zmaja, ovaj svet se razvijao u harmoniji i prosperitetu. Međutim, Altein uspeh je probudio zavist i ogorčenje u svetu bogova. Zli neprijatelji su otrovali boginju i stoga stvorili haos i patnju u nekada mirnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << zemlji. Tako počinje priča o animiranom filmu Zmajevo gnezdo: Zora ratnika u 3D-u. Režiju ovog filma potpisuje Yuefeng Song, dok je scenario uradio Bill Borden, čovek poznat po filmovima „Nemoguća misija 3“, „Desperado“ i „Kung fu frka“. Film u domaće bioskope stiže 27. avgusta.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Zmajevo gnezdo: Zora ratnika 3D stiže u bioskope

Izvor: Story, 25.Avg.2015

Trend filmova baziranih na popularnim video igrama je u punom jeku i jedna od franšiza koja je doživela filmsku sudbinu je Zmajevo gnezdo: Zora ratnika 3D...Baziran na igri smešten je u divan svet koji je pre mnogo vremena stvorila boginja Altea. Pod zaštitom dva mistična zmaja, ovaj svet se razvijao...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.