Zmaj se pravda pred kamerama: Nisam bio u seksološkoj konotaciji sa životinjama, lažu dušmani! (video)

Izvor: Scandal.rs, 10.Nov.2015, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmaj se pravda pred kamerama: Nisam bio u seksološkoj konotaciji sa životinjama, lažu dušmani! (video)

Zmaj od Šipova se po ko zna koji put sit ispričao sa kamerama Hepi televizije i održao monolog o tome kako optužbe koje su u medijima iznete na njegov račun – nisu tačne!

“Ono što su pominjali seksološku konotaciju sa žovitonjima, a to nije tačno. Kao što ona iz Stare Pazove javlja da sam ukrao kobilu, a nisam ukrao kobilu. Kao što onaj iz Srema javlja da sam dužan pare Seju Kalaču od Čupe rođaku naveliko, a nisam dužan pare. Zato sam odvođen u izolaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << zato što sam drsko odgovarao… Hoću da kažem i da pozdravim sve novinare, sve koji su ružno pisali o meni, kao i oni koji su lepo pisali, isto će biti počašćeni od kuće Graovića čiji sam ja starešina. Svi će biti primljeni…”, pričao je Ilija dok je Ružica Veljković pevala pored njega.

Ružica je potom otišla, a Zmaj je ostao sam u dnevnoj sobi pričajući s kamerom.

“Neka kaže da li je Zmaj od Šipova ikad ikome ukrao kobilu! Neću odavde da izađem prljavog obraza, hoću da izađem čiste glave! Ja ću objasniti narodu da to nije tačno! Pošteno sam platio kobilu…”, nastavio je Ilija sa svojim monologom.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.