Zima u IMMO Centru zvanično počela uz Niggora, Jelenu Bačić, Simonidu Milojković i DJ Fanatika!

Izvor: Svet, 05.Dec.2014, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zima u IMMO Centru zvanično počela uz Niggora, Jelenu Bačić, Simonidu Milojković i DJ Fanatika!


Žitelje beogradskih naselja Banovo Brdo i Bulevar Kralja Aleksandra, jutros je dočekalo zanimljivo iznenađenje. Naime, na retrovizorima njihovih automobila vijorili su se crveni baloni i pozivnica za današnje sjajno druženje sa magazinom Svet u IMMO outlet centru u Gandijevoj ulici broj 21.
U toku je šoping dan u IMMO outlet centru. Pored popusta na već postojeće outlet cene posetioci pored sjajnog šopinga uživaju i u animacijama i zabavnom programu.


U 13 >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sati počela je radionica u sklopu koje posetioci ukrašavaju novogodišnje kugle dekupaž tehnikom. Radionicu vodi Aleksandra Krčmar, predstavljajući svoje dekupaž radove i unikatni nakit od srebra


Od 15 sati traje radionica za ukrašavanje novogodišnjih medenjaka u kojoj najviše uživaju najmlađi posetioci IMMO outlet centra.

,
U 16 sati je počela promocija izdavačke kuće Laguna. Književnica Simonida Milojković predstavlja svoj roman “Ljubav u doba kokaina” koji je postigao veliku popularnost, a publika od skoro uživa gledajući i istoimenu pozorišnu predstavu. Simonida se druži sa posetiocima i potpisuje svoju knjigu svim zainteresovanima
U 17 sati počela je  predstava za decu  “Dve novogodišnje jelke i Niggor” u izvođenju trupe “Happy Theatre”. Mališani uživaju u avanturama stare i nove novogodišnje jelke, a posebno u društvu Deda Mraza koga glumi poznati reper Niggor.


Nakon druge promocije izdavačke kuće Laguna u okviru koje je književnica Jelena Bačić Alimpić promovisala i potpisivala svoje knjige usledilo je slikanje posetioca ispred Instacam aparata.


 DJ Fanatik je počeo da pušta muziku, a prodavnice u IMMO outlet centaru su pune zainteresovanih kupaca koji uživaju u šopingu i dobrom muzičkom ritmu.





 IMMO outlet centar je otvoren do 22 sata do kada i traje program.
 

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.