Zavirite u novu epizodu “X Faktora”: Takmičarka nastupala na rolerima, Aleksandra glasala za sestre (video)

Izvor: Scandal.rs, 18.Apr.2015, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavirite u novu epizodu “X Faktora”: Takmičarka nastupala na rolerima, Aleksandra glasala za sestre (video)

Poslednje audicijsko veče, koje je na programu Prve TV u nedelju od 21.00, biće više nego uzbudljivo! Ove nedelje očekuje nas još novih talenata koji će očarati sve svojim pevanjem i nastupima, ali biće i toliko falša i promašaja da neki od članova žirija to neće moći da podnesu. Sa strogim četvercem nema šale.

I dok nekima klecaju kolena kad izlaze na binu, neki pevaju sa velikom lakoćom. Takva je bila Magdalena Bogić iz Bosne i Hercegovine koja je osvojila sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << svojim pevanjem velikog hita Marije Šerifović “Molitva”. Ali da li i od Željka, od čijeg komentara je najviše strepela?

Ako budete uz X Faktor saznaćete kako je prošao jedan šarmantni dečko iz Makedonije, ko su moderni “Idoli”, da li se Milica na rolerima dopala Željku, Tončiju, Aleksandri i Masimu, kome je Aleksandra obećala pesmu, a kome je Masimo idol i inspiracija?

Ipak pored svih takmičara Aleksandru su osvojile sestre koje su zapevale na sceni. Šta je Aleksandra rekla posle njihovog nastupa i da li to vodi pomirenju sestara Kovač?

Suze, smeh, dobra muzika i pre svega sjajni vokali deo su i ovog izdanja emisije X Factor koja je na programu Prve TV u nedelju od 21.00.

Pogledakte šta vas sve očekuje sutra:

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.