Zavirite na proslavu PUNOLETSTVA kćerke Nele Mihailović: Okupila glumački krem, a naslednica ista poznata mama

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 09:50

Zavirite na proslavu PUNOLETSTVA kćerke Nele Mihailović: Okupila glumački krem, a naslednica ista poznata mama

Slike sa rođendana govore više od reči.

Kćerka glumice Nele Mihailović napunila je 18 godina, a ovim povodom porodica je otišla u jedan lokal da proslave sa prijateljima.

Poznata srpska umetnica okupila je povodom punoletstva naslednice mnoge kolege glumce na slavlju, a oni su fotografije delili na društvenoj mreži Instagram.

Među zvanicama našli su se bračni par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, kao i Nataša Ninković, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je putem storija pokazala i kako izgleda Nelina naslednica. Među prisutnima bili su Boris Pingović i Mima Karadžić.

- Moja Marta - piše u opisu storija, gde se vidi kako devojči koja je nasledila i osmeh svoje majke.

Nela ima i još jednu ćerku Petru, koju je dobila u braku sa kompozitorom Vladimirom Petričevićem, inače rođenim bratom glumice Suzane Petričević.

Zanimljivo je i to da je Nela sa svojom zaovom Suzanom dugo radila na zajedničkom projektu, predstavi "Plastika".

Srbija Danas/natasaninkovic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.