Zadrugari dobili zadatak da obuku uniforme, Viktorija bila pred nervnim slomom, vikala: “TRAUMA, TRAUMA!” (VIDEO)

Izvor: Svet, 27.Mar.2018, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadrugari dobili zadatak da obuku uniforme, Viktorija bila pred nervnim slomom, vikala: “TRAUMA, TRAUMA!” (VIDEO)

Učesnici Zadruge prethodne noći dobili su zadatak da obuku vojne uniforme koje im je poslao Veliki šef, a sve u cilju dobre zabave i discipline u kući.
Međutim, iako je prvobitno obukla uniformu, Viktorija je nakon nekoliko minuta počela da se trese i da viče: “Trauma! Trauma!”
Nekolicina ukućana zabrinula se za pevačicu, dok su neki potpuno ignorisali njeno stanje. Ona je u trenutku, u želji da što pre skine sa sebe uniformu, umalo pocepala dugmad, a očigledno je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da ona psihički nikako ne bi izdržala da na sebi nosi vojnu uniformu.

“Ko će da puca nek uči da puca, ko će da ubija nek ubija! Ovde se vide tragovi blata i krvi, zabole me uvo za uvo!”, vikala je Viktorija u suzama.
Ova scena prilično je potresla gledaoce, a kako je sve izgledalo pogledajte na snimku ispod:

Svetsvet, printscreen
The post Zadrugari dobili zadatak da obuku uniforme, Viktorija bila pred nervnim slomom, vikala: “TRAUMA, TRAUMA!” (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.