Za nju je stalo vreme: Neda Ukraden nekad i sad! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 31.Jul.2013, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za nju je stalo vreme: Neda Ukraden nekad i sad! (Foto)

Pop zvezda Neda Ukraden zaista vodi računa o svom izgledu, na kojem bi mogle da joj pozavide i mnoge mlađe koleginice.

63-godišnja pevačica se bavi sportom, ali i vodi računa o ishrani. Uzeli smo jednu njenu fotografiju od pre dvadeset i više godina, i najnoviju, i verujte, nismo mogli da nađemo bitne razlike. Razlika je u tome što Neda danas u svojoj sedmoj deceniji života izgleda nika bolje.

- Znam da nisam mlada, ali mi je drago kad mi neko pohvali izgled. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Kod žena nakon 50. godine polako ‘odlaze’ kosti, a i telo se opusti. Kako ne bih imala naslage oko stomaka, vežbam kao pravi vojnik – kaže Neda.


Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Ima nove zube: Pevačica se slikala u zubnoj ordijanciji dok su joj sređivali zube! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 01.Avg.2013, 14:43

Mlada poznata je po tome da svoje fanove nagrađuje fotkama iz različitih situacija iz svog burnog života. Ona im se danas javila ni manje ni više nego sa zubarske stolice...Dunja Ilić promoviše novi album, ali uporedo sa tim menja imidž i stalno unosi neke novine. Juče je promenila frizuru, a...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.