Za njih nema zime: Darko Lazić i Ana Sević uživaju na Maldivima! FOTO

Izvor: Svet plus, 02.Feb.2017, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za njih nema zime: Darko Lazić i Ana Sević uživaju na Maldivima! FOTO

Popularni estradno-bračni par Darko Lazić i Ana Sević uživaju u svojoj ljubavi uprkos pričama o razvodu, a ledenu srpsku zimu zamenili su toplim i sunčanim Maldivima.

Darko Lazić i njegova supruga Ana Sević otišli su na romantično putovanje u toplije krajeve. Poznati muzički par uživa na sunčanim plažama Maldivija. Lazići uopšte ne haju za priče da je njihov brak u krizi i da se razvode, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << već uživaju u svojoj ljubavi kao prvog dana. Darko redovno sa svojim fanovima deli fotografije sa ovog egzotičnog mesta, pa možemo da zaključimo da se par odlično zabavlja.

🌴❤️🌴🙈

Фотографија корисника Kangaroo Jack (@lazardarkovic) дана 1. Феб 2017. у 9:38 PST

🌊☀️🌊

Фотографија корисника Kangaroo Jack (@lazardarkovic) дана 2. Феб 2017. у 4:55 PST

🌴🌴☀️🍍🙈🌴🌴🐳🌊🌊🌊

Фотографија корисника Kangaroo Jack (@lazardarkovic) дана 2. Феб 2017. у 12:50 PST

🌅🌅🌅🌅🌅

Фотографија корисника Kangaroo Jack (@lazardarkovic) дана 31. Јан 2017. у 6:23 PST

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.