ZVEZDAN JE MOJ MUŽ! Ana i Zvezdan se IGRAJU sa svima: Pomiriće se čim se završi Zadruga? Takmičarka oplela žestoko

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 19:14

"ZVEZDAN JE MOJ MUŽ!" Ana i Zvezdan se IGRAJU sa svima: Pomiriće se čim se završi Zadruga? Takmičarka oplela žestoko

"Meni se čini da i dalje o vašem odnosu ne znamo ništa, samo nešto što je bilo u naletu besa."

Tokom podele budžeta ovonedeljnog vođe Anastasije Stojanović Palčice, koju je postavio izbačeni Branislav Radonić Brendon, došlo je do haosa sa Anom Ćurčić, a vezano za Zvezdana Slavnića.

Naime, Palčica je rekla da je čula na početku Zadurge da je Ana rekla "Zvezdan je moj muž", te je prokomentarisala i njeno učešće u rijalitiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Kad je došla odmah sam je pohvalila kako je lepa žena, ona je stvarno posebno lepa žena i njen izgled mi ide uz karakter, arogantan stav i drskost. Ja sam Ani rekla da sam prošle godine na Instagram profilu videla sliku od Zvezdana i Ksenije i videla sam Anin komentar kako su neki komentarisali da je frajer, pa sam videla da je nekoj ženi odbrusila i izvređala ženu. Rekla je: "Zvezdan je moj muž", mene je to iznenadilo - govorila je Palčica.

- Ne sećam se, ne palite se - dodala je Ana.

- Ti si meni na to rekla da je veoma moguće. Ana je odbrusila drčno toj osobi i to mi se svidelo, ja volim da je žena takva. Pretpostavila sam da si Zvezdanova žena, iako nemate isto prezime. Ja imam taj skrin stvarno. Desilo se da Anu i Zvezdana upoznam ovde i bile smo u okej odnosima na početku. Bila je svaki put kad mni je bilo teško, zna i sad da mi priđe. Majčinski je nastrojena, verujem da si odlična majka, to se vidi po sebi. Tvoje društvo napolju mi ne ide uz tebe. Priča za silikone dok je Zvezdan u zatvoru, prevare tvoje i njegove i meni se čini da i dalje o vašem odnosu ne znamo ništa, samo nešto što je bilo u naletu besa. Ja verujem da se vi ozbiljno igrate sa nama i da ćete se pomiriti kad izađete. Ja vas vidim tako - nastavila je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE PRVI PUT LJUBAVNICA? "Anđela NE VOLI NI SEBE, NI ZVEZDANA!" Otkrila detalje iz spoljnog sveta

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023

"Anđelu sam viđala napolju na nekim mestima sa nekim ljudima."..Tokom podele budžeta Anastasije Stojanović Palčice koja je postavljena za novog vođu od strane izbačenog Branislava Radonića Brendona, zadrugarka je žestoko oplela po Anđeli Đuričić...Anastasija je izjavila da smatra da Anđela...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.