NIJE PRVI PUT LJUBAVNICA? Anđela NE VOLI NI SEBE, NI ZVEZDANA! Otkrila detalje iz spoljnog sveta

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 19:45

NIJE PRVI PUT LJUBAVNICA? "Anđela NE VOLI NI SEBE, NI ZVEZDANA!" Otkrila detalje iz spoljnog sveta

"Anđelu sam viđala napolju na nekim mestima sa nekim ljudima."

Tokom podele budžeta Anastasije Stojanović Palčice koja je postavljena za novog vođu od strane izbačenog Branislava Radonića Brendona, zadrugarka je žestoko oplela po Anđeli Đuričić.

Anastasija je izjavila da smatra da Anđela nije prvi put ljubavnica, kao i da je već bila u tim situacijama.

- Anđelu sam viđala napolju na nekim mestima sa nekim ljudima. Anđela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je neko ko je pokazao sovje kodekse, moral, patrijahalnost i sve što ide uz jednu damu, a sve je pogazila ove godine i to se očekivalo od nje. Anđela je jako arogantna, bezobrazna i mislim da je jako nezadovoljna sobom. Mislim da mrzi sebe i ceo svet. Mislim da joj priča sa Zvezdanom, oženjenim muškarcem, nije prva takva situacija.

- Ona je Zvezdana ciljala tokom učešća, situacija sa Majom, ako voli nekog ne može tako da pređe preko prevare. Mislim da je sa njim do kraja samo da je ne bi osudili toliko. Zvezdan i sam govori da ne planira ništa sa njim i da ne vidi budućnost. Anđela je bezobrazna, arogantna i drčna i gde sam je viđala i sa kim, dosta govori o njoj - rekla je Palčica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NIJE PRVI PUT LJUBAVNICA" Zadrugarka iznela šok optužbe na račun Anđele Đuričić, stavila je na stub srama: "Viđala sam je napolju sa nekim ljudima"

Izvor: Blic, 22.Maj.2023

Tokom podele budžeta Anastasije Stojanović Palčice koja je postavljena za novog vođu od strane izbačenog Branislava Radonića Brendona, zadrugarka je žestoko oplela po Anđeli Đuričić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.