ZVALI SU ME POPADIJA U ŠKOLI Užasavajući detalji odrastanja zadrugarke nakon SILOVANJA Bežala sam

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 11:09

"ZVALI SU ME 'POPADIJA' U ŠKOLI" Užasavajući detalji odrastanja zadrugarke nakon SILOVANJA "Bežala sam"

Bežala je iz škole, nije mogla da podnese kako je gledaju.

Protekle noći u toku emisije "Pretres nedelje" Viktorija Mitrović dovršila je svoju potresnu ispovest zbog koje je briznula u plač.

Ona je progovorila i o momku sa kojim je dobila dete, a koji je u tom momentu isto bio maloletan (detaljnije klikom OVDE).

Zadrugarka je u suzama govorila o događajima koji su usledili nakon užasnog događaja i da su je u školi zadirkivali nazivajući je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "popadijom".

- Ja sam u toku celog postupka išla u školu, naravno na prekide. Kad sam bežala od kuće, nisam izašla danima. Zadirkivali su me, govorili su popadijo. Selo, kao selo, zatucano. Ne sudite knjizi po koricama - nastavila je Viktorija da govori.

- Koliko ti je teško da se praviš da je sve dobro? - dodao je voditelj.

- Ja se ne pravim. Meni kroz period dalje, imala sam trenutke kad mi nije bilo dobro. Uvek gledam da se izborim - rekla je Mitrovićeva.

- Čudno su me gledali, to je dug period. - rekla je Mitrovićeva kroz suze.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.