ODVELI SU ME NA GINEKOLOŠKI PREGLED! NOVI DETALJI silovanja: JAVNO PRIZNALA Prikrivala sam ZLOČIN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 09:37

"ODVELI SU ME NA GINEKOLOŠKI PREGLED!" NOVI DETALJI silovanja: JAVNO PRIZNALA "Prikrivala sam ZLOČIN!"

"Uplakana sam ušla u kuću"

U toku emisije "Pretres nedelje" voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu koja je prethodne nedelje ostavila reagion u šoku.

Bolna ispovest Viktorije Mitrović nikog nije mogla da ostavi ravnodušnim, a zadrugari kroz suze komentarišu jezive detalje koje su saznali iz njene priče. Potom je Viktorija iznela nove detalje

- Policija je krenula, mene su odveli na ginekološki pregled. Nije moglo da se zaključi silovanje jer je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prošao vremenski period. Bili su psiholozi, psihjatri, izjave policije. Niko nije video taj čin. To je u dvorištu crkve, tu ne mogu da ulaze žene. - pričala je Viki.

- Nakon toga me je uhodio neki vremenski period. U školi je bila veronauka, ja sam bežala sa časova. Idem iz škole, on pijan ide kolima, zaustavlja me. To je taj period kad sam bežala iz škole. - odala je Mitrovićeva.

- Uplakana sam ušla u kuću. Sama sam prikrivala zločin. Samim tim što nisam odlazila u ckrvu bilo im je sumnjivo - pričala je Mitrovićeva.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"DUGUJE MI 260.000 ZA DETE!" Viktorija progovorila o BIVŠEM MUŽU, na SUDU SU: "Razvela sam se pre MESEC DANA!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021

"Jednom mi je uzeo dete i nije ga vratio mesec dana."..U toku emisije "Pretres nedelje" voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu koja je prethodne nedelje ostavila reagion u šoku...Bolna ispovest Viktorije Mitrović nikog nije mogla da ostavi ravnodušnim, a zadrugari kroz suze su komentarisali jezive...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.