ZOLA UŠAO U ZADRUGU: Miljana odbila da se pozdravi s njim, a Marija demonstrativno NAPUSTILA Belu kuću

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZOLA UŠAO U ZADRUGU: Miljana odbila da se pozdravi s njim, a Marija demonstrativno NAPUSTILA Belu kuću

Novi zaplet...

Posle razgovora sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, Lazar Čolić Zola i Jovana Tomić Matora uputili su se ka imanju "Zadruge 3". Kada su ih ugledali, ukućani su bili i više nego iznenađeni.

Miljana Kulić, koja je trenutno u drugom stanju, nije izašla da pozdravi oca svog deteta, već je sedela u dnevnoj sobi. Zbog ovoga ukućani su je savetovali da izađe ispred Bele kuće, ali je ona to odbila.

- Čekam da uđe čovek! Kakva sam? Pustite >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me ljudi, čekam čoveka. Znam šta da radim! - govorila je Miljana Kulić koja je sedela u dnevnoj sobi.

Zola je zatim ušao u kuću i pozdravio se sa Miljanom Kulić, a tom prilikom uručio joj je i poklon koji nameravaju kasnije da otvore. Miljanina majka, Marija Kulić istrčala je iz kuće kada je videla Zolu.

Marija koja je inače protiv Zoline veze sa njenom ćerkom, nakon što ga je videla na pragu, prošla je pored njega i potpuno okrenula glavu u drugu stranu.

Iako su joj zadrugari dobacivali da se pozdravi sa Zolom, Marija je izašla demonstrativno iz Bele kuće.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

USRED IZBACIVANJA: Dvoje VELIKIH rijaliti igrača UŠLO u "Zadrugu 3" (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019

Nova krv....Subota je u rijalitiju "Zadruga 3" rezervisana za izbacivanje, a večeras je posebno velika gužva na kapiji imanja u Šimanovcima jer pored "liferovanja" takmičara - stiže i nova krv...Veliki šef je i ove nedelje rešio da iznenadi stanovnike Bele kuće i uvede nove takmičare. Ovoga...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.