PRODUKCIJA IZVELA ZOLU - IZAŠAO NA KAPIJU: Miljana PUCA - Vratiteee mi Zoluuu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODUKCIJA IZVELA ZOLU - IZAŠAO NA KAPIJU: Miljana PUCA - "Vratiteee mi Zoluuu!" (VIDEO)

Napustio imanje "Zadruge"...

Tokom večeri Veliki šef poslao je pismo učesnicima rijalitija "Zadruga 3" da Lazar Čolić Zola krene na kapiju, kako bi obavio poligrafsko testiranje. Miljana Kulić ostala je u šoku, što je odmah podelila sa zadrugarima, a potom izašla ispred Bele kuće kako bi se smirila.

Njoj je u susret išla Jelena Pešić, koja je zastala na nekoliko trenutaka i smirila Kulićevu.

- Vratite mi Zolicu brzo, nemojte više to da radite! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jelena, otišao je Zola, večeras ćemo da vidimo da li laže ili ne. Ja kad bi on zahtevao od mene, ja bih otišla, on zna da ja njega volim - rekla je Miljana.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NEĆU DA BUDEM DEO JEFTINE PRIČE!" Pešićeva saznala da je Karić bio u VRELOJ akciji sa NJOM! Pobesnela!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019

Ovo mu neće oprostiti?!..Večeras je Veliki šef izveo Lazara Čolića Zolu na poligrafsko ispitivanje, na koje je pristao. Njegov povratak je nestrpljivo iščekivala Miljana Kulić...Dok je čekala Zolu da se vrati, otkrila je Jeleni Pešić da je zatekla njenog bivšeg dečka, Stefana Karića u akciji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.