TRESLA SE ZADRUGA: Suočili se Zola i Marija - MI SMO ZAVRŠILI, ne pružaj mi ruku! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRESLA SE ZADRUGA: Suočili se Zola i Marija - MI SMO ZAVRŠILI, ne pružaj mi ruku! (VIDEO)

Sudar titana!

Miljana Kulić, tokom razgovora sa Lazarom Čolićem Zolom i zadrugarima, odlučila je da pozove svoju majku Mariju Kulić da im se pridruži. Inače, ranije večeras kada je Zola ušao u Belu kuću, Marija nije želela da se pozdravi sa njim.

Posle nekoliko sati Miljana je odlučila da suoči svoju majku i čoveka sa kojim čeka dete. Ovom prilikom Marija je istakla kako se nije pozdravila sa Zolom večeras, a onda je ispričala da nisu komunicirali već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesecima.

- Dođi da sediš malo sa nama, da pušiš cigaretu - rekla je Miljana Mariji.

- Sada ti ja trebam? Slušam ja ovde. Slušam sve. Sedim pored vrata i slušam sve što pričate - govorila je Marija Miljani.

To je čovek koji je rekao da ne vidi budućnost sa Miljanom, a sa njom pravi dete. I svima je pričao da sa Miljanom ne vidi budućnost. To je staloženo pričao. Mi se nismo pozdravili - pričala je Marija zadrugarima, a Zola ju je pažljivo slušao.

- Šta on ima meni da pruža ruku? Mi smo završili prošle sezone. On odlazi, niti se javlja... I sada će da mi pruža ruku? Posle toga se nikada nismo videli, čuli, nikada nismo progovorili... Nema šta da se pozdravim sa njim. Može da mi pruža obe ruke, neću - dodala je Marija.

- Stigao zetonja - dobacio je Bora, što je iznerviralo Mariju i Miljanu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

"NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZOLA UŠAO U ZADRUGU: Miljana odbila da se pozdravi s njim, a Marija demonstrativno NAPUSTILA Belu kuću

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019

Novi zaplet....Posle razgovora sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, Lazar Čolić Zola i Jovana Tomić Matora uputili su se ka imanju "Zadruge 3". Kada su ih ugledali, ukućani su bili i više nego iznenađeni...Miljana Kulić, koja je trenutno u drugom stanju, nije izašla da pozdravi oca svog deteta,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Nakon haosa za crnim stolom - MAJKA I ĆERKA OČI U OČI! Usledile šokantne reči: "Kada umrem..." (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019

"Jedinstvena i neponovljiva, ali po svojim glupostima."..U toku sinoćne emisije "Pitanja novinara" u "Zadruzi", vodila se žestoka rasprava o situaciji u kojoj se nalazi Miljana Kulić. Ona je zatrudnela u turbulentnoj vezi sa Lazarom Čolićem Zolom, ali njena majka Marija Kulić insistira da treba...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.