Izvor: Scandal.rs, 15.Okt.2019, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZOLA NE VERUJE MILJANI DA JE DETE NJEGOVO?! Postoji REŽISER koji time upravlja! Sve će se VRLO BRZO razotkriti!

U toku sinoćne emisije, voditelj Milan Milošević je pitao Zolu da li veruje Miljani Kulić da ona nosi njegovo dete i da nije imala ništa sa Bojanom Tomovićem. Na to je on kratko odgovorio: – Ja verujem Miljani! Međutim, Marija Kulić tvrdi da Zola ne veruje njenoj ćerki, već da to radi zbog rijalitija. – The post ZOLA NE VERUJE MILJANI DA JE DETE NJEGOVO?! Postoji REŽISER koji time upravlja! Sve će se VRLO BRZO razotkriti! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MILJANA DONELA KONAČNU ODLUKU O TRUDNOĆI: Za sve je kriv Bojan Tomović?

Izvor: Scandal.rs, 15.Okt.2019

Miljani Kulić je sinoć voditelj Milan Milošević preneo da je Bojan Tomović objavljivao prepiske i da on tvrdi da je otac deteta koje Miljana nosi, a ne Zola. Miljana je prozvala Bojana da je bolesnik i najavila je da će da ga tuži. – On je bezobrazan, pored toga što je bolestan – rekla je The...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.