Izvor: Scandal.rs, 14.Okt.2019, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBESITE ZOLU! Zadrugom odzvanjale JEZIVE reči, svi u potpunom šoku, PUCA BELA KUĆA!

Trenutno je u toku porodični sastanak u Zadruzi kada svi zadrugari moraju da se izjasne o tome ko je za njih najomraženija ličnost u Zadruzi. Odmah je nastala svađa među zadrugarima, jer niko ne podnosi da ga neko proglasi najomraženijim. Svi su mislili da će Marija Kulić izabrati Zolu, a Zola Mariju Kulić. Ipak se The post OBESITE ZOLU! Zadrugom odzvanjale JEZIVE reči, svi u potpunom šoku, PUCA BELA KUĆA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZOLA NE VERUJE MILJANI DA JE DETE NJEGOVO?! Postoji REŽISER koji time upravlja! Sve će se VRLO BRZO razotkriti!

Izvor: Scandal.rs, 15.Okt.2019, 14:24

U toku sinoćne emisije, voditelj Milan Milošević je pitao Zolu da li veruje Miljani Kulić da ona nosi njegovo dete i da nije imala ništa sa Bojanom Tomovićem. Na to je on kratko odgovorio: – Ja verujem Miljani! Međutim, Marija Kulić tvrdi da Zola ne veruje njenoj ćerki, već da to radi zbog...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.