ZNATE JE KAO MAJKU ŠESTORO DECE: Marina je TRUDNA ušla u Zadrugu, a ime bebe će vas NASMEJATI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2019, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZNATE JE KAO "MAJKU ŠESTORO DECE": Marina je TRUDNA ušla u Zadrugu, a ime bebe će vas NASMEJATI!

Kako se setila...?

Marina Dančo je postala poznata nakon što je učestvovala u jednoj emisiji za pronalaženje partnera.

ŠTA MU JE? Zadruga 3 još nije ni počela, a Tomović već BESAN, REŽI i PLJUJE sve u karantinu! Snimak za NEVERICU!

Kako kaže, svog jakog muškarca je našla još pre tri godine, a sada čekaju i prinovu. Marina je otkrila da je u šestom mesecu trudnoće, što znači da postoji mogućnost i da se porodi u rijalitiju, ali kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kaže, o tome nije ni razmišljala.

Njena deca su već odrasla i vode svoje živote, tako da od njih nije ni tražila dozvolu ili podršku za učestvovanje u rijalitiju, ali je naglasila da je ima od svog partnera.

Za razliku od drugih javnih ličnosti koje često kriju ime bebe sve dok se ne rodi, Marina je otkrila da će svoje sedmo dete nazvati Mićko, što nekima i malo smešno zvuči.

Šta vi mislite?

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.