ZNAŠ DA TE PUNO VOLIM... David i Luna bili SAMI u garderoberu: KONAČNO! AUU... SVE MU PRIZNALA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2018, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZNAŠ DA TE PUNO VOLIM... David i Luna bili SAMI u garderoberu: KONAČNO! AUU... SVE MU PRIZNALA! (VIDEO)

Kako će reagovati Aleks?

Od samog početka rijalitija "Zadruga 2", mladu blogerku, Lunu Đogani, spajaju sa Davidom Dragojevićem. Iako su više puta negirali da među njima postoji nešto više od prijateljstva, širi auditorijum im nikako ne veruje.

Naime, David je pao u depresiju zbog ponašanja Aleksandre koja bojkotuje rijaliti tako što ne nosi bubicu i odbija svaki vid poštovanja pravila produkcije, Na sve to, svađa se sa njim i zamera mu svaku sitnicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pokušavao je na sve načine da je urazumi, ali mu nije pošlo za rukom pa je počeo da plače od muke u pabu.

ZALJUBIO SAM SE U PSIHOPATU! Miki razvezao jezik, Suza će POPI*DETI: Ponaša se kao DETE RETA*D! (VIDEO)

UŽAS! Srpska pevačica umalo POGINULA - saznajemo šta se dogodilo! (VIDEO)

U jednom trenutku, Đoganijeva i David su se zatekli sami u garderoberu, da bi im se odmah potom pridružio Savo Perović koji je pomno slušao dok je blogerka savetovala Dragojevića.

DOK DAVID ŽIVI DRAMU U ZADRUZI - SVE JE DALILINO MASLO: Mlađi Dragojević šokiran prizorom u hodniku kuće (FOTO)

- Molim te, digni se, znaš da sam te jako zavolela, ona mora da se urazumi, ona mora da se sama trgne. Ti si mnogo drag, molim te digni se. Smirite se. Oboje ćete na kraju prolupati, ja to najbolje znam, imala sam vezu ovde. Opusti se. I mene su prošle godine haos pravili, pa sam ja sve to izdržala. Bila sam sama protiv svih. Budite jači od toga. Ne vredi da se inati sa ljudima koji su jači od nje. Mora da se promeni kao što je i Zerina to uradila. - rekla je Luna.

- Znam sve, i znam šta me čeka, ne znam šta da radim najiskrenije. Uhvatio me loš period. - rekao je David.

GRCA U SUZAMA! David se čuo sa MAJKOM: Ne obaziri se na onu G*VNARU! Sasula mu sve, pa Aleksandri poručila OVO

IZA ZAKLJUČANIH VRATA, MISLILI DA SE NE ČUJE: Miki i Suzana PRIZNALI sve! Najveća TAJNA otkrivena

- Ja bih odmah dao nedeljni honorar samo da ode sa nekim da priča. Ne vredi da se inati sve to znam... Ako budeš mogla, popričaj sa njom, hvala ti puno. Idi, nađi je, pričajte. U pabu je. Hvala ti puno! - rekao je David, a onda je Luna otišla da traži Aleksandru.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.