ZNAM SA KIM ŠURUJE TVOJA ŽENA! Gledalac ISPROVOCIRAO Lepog Miću - UDARIO na njegovu porodicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 00:34

"ZNAM SA KIM ŠURUJE TVOJA ŽENA!" Gledalac ISPROVOCIRAO Lepog Miću - UDARIO na njegovu porodicu

Pevač mu odmah uzvratio!

Lepi Mića, Bora Santana i Jovana Tomić Matora su večerašnji gosti u emisiji "Narod pita". Jedan od gledalaca koji se uključio uživo u program pokušao je da isprovocira Miću.

- Ko je đubre ispred kuće? - pitao je Mića.

- Kao prvo, te reči treba da isključiš. Treba da naučiš da pričaš, da ne trokiraš kao motor. Znate vi kako se ko vodi oko vašeg stana. Pogledaj šta ti žena radi. Znam sa kim ona šuruje, a drugo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on. Iza Kalemegdana sa kim se sastavlja, oni misle da je on cvećka. Što vas je ćerka napustila i otišla van? - pričao je gledalac.

- Moja supruga nema veze s tim, ostavite je na miru. Sram vas bilo, ja vaše najmilije ne spominjem, kažite meni šta hoćete, a nemojte dirati njih. Ja vas molim! Ne možete me isprovocirati - ljut je bio Mića.

- Ti si toliki klošar, nalaziš drugim devojkama kako se oblače - rekao je gledalac.

- On moju ženu nije video u životu. Nemojte pričati laži, vređajte mene. Jadni su i bedni! - nastavio je Lepi Mića.

- Moja ćerka je otišla u inostranstvo, i čista je kao sunce, otišla tamo da radi, i srećna je. Moja supruga nikada nije radila, jer sam želeo da čuva kuću. Živim u Knez Mihailovoj, šetam na Kalemegdanu, slobodno se javite da popijemo kafu. To što pričate, veze s mozgom nema - objasnio je Mića.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.