ŽIVOT MI SE PROMENIO! Gagi Đogani progovorio o POROCIMA! Otkrio NEPOZNATE DETALJE iz Lunine TRUDNOĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 17:24

"ŽIVOT MI SE PROMENIO!" Gagi Đogani progovorio o POROCIMA! Otkrio NEPOZNATE DETALJE iz Lunine TRUDNOĆE

"Non stop se drži za stomak!"

Denser Gagi Đogani otvoreno je pričao o problemu sa porocima, ali i kako ih se rešio, a kako je njegova ćerka Luna Đogani u drugom stanju, denser ne krije da je presrećan i otkriva kakva je Luna kao trudnica.

Kako kaže Gagi, ima osećaj da ga Luna više voli i da su bliži nego ranije.

- Moj život je počeo da bude sve bolji i bolji, onog trenutka kada sam se rešio poroka koji sam imao, od 2016. godine moj život je krenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bude bolji - rekao je Gagi.

- Čim sam izašao iz toga onda je sve krenulo kako treba, i onda se desio taj rijaliti, po meni sada kada se rijaliti završio i kada je prošlo neko vreme, mogu da kažem da sam generalno dobro prošao i finansijski, ali i generalno. Mislim da su sada ljudi videli ko je Gagi Đogani - rekao je Đogani koji ne krije sreću što će uskoro postati deda.

- Sve što se više bliži taj dan, sve mi nešto izgleda nestvarno. Jedva čekam da dođe taj dan, super mi je osećaj, ne znam kako to uopšte da opišem - istakao je Gagi, a onda otkrio i da li je Luna zahtevna trudnica, što on može da otkrije medijima, jer provodi vreme sa njom.

- Pa nije, nije uopšte zahtevna. Voli kao i svaka trudnica da je u centru pažnje, da mi vidimo da je ona trudna. Slatka mi je skroz kada je vidim takvu, non stop se drži za stomak. Kada odemo da šetamo negde, vidim po njoj, da mi se dosta i približila, nekako kao da me sada više voli - dodao je on nepoznate detalje trudnoće i otkrio kakav je Marko Miljković kao zet.

- Ja sam još u rijalitiju bio za tu vezu i za to da oni budu zajedno. Bili smo u rijalitiju, i kada si pet meseci sa nekim onda možeš i da vidiš stvarno kakav je on čovek. Imam sve pohvale po pitanju njega, sjajan je - rekao je Gagi za IDJTV.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.