ŽESTOKA PLJUVAČINA Kristijan nikad BRUTALNIJI: OTAC HEROINSKI ZAVISNIK, a ona se K*RA PRED RODITELJIMA...

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 17:32

ŽESTOKA PLJUVAČINA Kristijan nikad BRUTALNIJI: OTAC HEROINSKI ZAVISNIK, a ona se K*RA PRED RODITELJIMA...

Surovo!

Kristijan Golubović je gostovao u jednoj emisiji u kojoj se dotakao teme, kakva želi da bude njegova ćerka, a kakva nikako ne bi trebala da bude, pa prokomentarisao Lunu Đogani i njenu porodicu u rijalitiju, bez dlake na jeziku.

- Treba da pokažeš svojim roditeljima da si prava princeza, buduća kraljica, a ne da se k*raš tamo pred ocem i majkom u rijalitiju... - rekao je Golubović.

- A otac nem, ne može ništa - prokomentraisao je voditelj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Pa šta će, otac joj heroinski zavisnik, on je traumatizovan, on je ostao traumatizovan od drogiranja! Ljudi koji prestanu sa heroinom, oni ostaju večno traumatizovani, znači, van koloseka! Teško je vratiti se.

A šta je Kristijan rekao našem portalu "Srbija Danas" ekskluzivno o Vladimiru Tomoviću, Staniji Dobrojević i o svom dogovorenom učešću u Imaginarijumu od septembra pogledajte OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

www.srbijadanas.com

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.