ZAUVEK ĆU BITI SLOBINA JEBA*ICA, ŠTA ĆEŠ BITI TI? Luna opet histerisala, ali ovoga puta je POTPUNO U PRAVU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2018, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAUVEK ĆU BITI SLOBINA JEBA*ICA, ŠTA ĆEŠ BITI TI? Luna opet histerisala, ali ovoga puta je POTPUNO U PRAVU!

Potkačila je!

Tokom noći došlo je do žestoke svađe između Marijane Zonjić i Lune Đogani, zbog toga što je pevačica iznosila uvrede o blogerkinoj porodici, naročito o njenom ocu Gagiju, koji je kako tvrdi Luna, hranio Zonjićevu, a isto tako ju je i okarakterisala kao prepreku do Adama Đoganija.

Lunu su veoma pogodile reči izrečene o njenoj porodici, pa je ušla u verbalni sukob sa Marijanom. Njihova svađa je teško pala Adamu, koji je svoj bes iskalio udarajući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u sve što se našlo ispred njega. Luna je pobesnela zbog svega što se desilo između njih, pa je očitala bukvicu svom bratu jer smatra da Zonjićeva nije za njega, kao i da pravi raskol među njima svojim ponašanjem.

Pogledajte rezultate

- Kako ne vidiš da ti svi zamere odnos sa njom? Njoj ništa nije sveto, i da joj porodicu uvrdim nju baš briga za to! Devojka je ku*vetina mala raspala, njoj ništa nije sveto, ona te za*ebava. Njoj porodica nije svetinja. Mene boli kada neko vređa mog tatu. Misliš da je normalno da se ta osoba popi*a i po tebi i po meni.

- Ti si kao navodno završio sa njom, onda okolo pričaš kako ti nedostaje. Ja sam loša sestra, jer sam osuđena zbog tebe. Ja neću da ti budeš povređen, kao što sam ja prethodnih devet meseci. Zauvek ću da budem Slobina ku*va, je*ačica? U koga si se ti zaljubio, u šta? - besnele je Đoganijeva dok je Adam samo ćutao i sagao glavu.

ANABELA SUROVO OPLELA PO SLOBI! Karijera? Upozorila ga, OŠTRO! Ovo mu se neće svideti! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.