U STANJU DA POVREDI PORODICU ĐOGANI! Luna i Adam kukaju Drvcetu: BES! Iznela niz optužbi - FOLIRANJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2018, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U STANJU DA POVREDI PORODICU ĐOGANI! Luna i Adam kukaju Drvcetu: BES! Iznela niz optužbi - FOLIRANJE!

Neće se dobro završiti.

Prošle noći došlo je do velike svađe između Marijane Zonjić i njenog bivšeg dečka AdamaĐoganija. Zonjićeva tvrdi da bi se njih dvoje pomirili, ali da Adam pada pod uticaj njegove sestre Lune Đogani. Marijana je u besu iznela niz optužbi na račun cele porodice Đogani, zbog čega je Luna zaratila sa njom, a Adam je stao na stranu svoje sestre.

Luna i Adam su o tom sukobu u Rajskom vrtu razgovarali sa Drvetom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mudrosti i tom prilikom otkrili koliko su razočarani Marijaninim ponašanjem.

- Smatram da ne treba uopšte da priča sa njom jer ona to nije zaslužila. Devojka je u stanju da uvredi i njega i našu porodicu - rekla je Luna.

- Ne volim je. Bio sam zaljubljen i slep na neki način. Šta mi je sve sinoć priredila, da je imala malo poštovanja ćutala bi. Ni sa njene strane ne postoji ljubav, samo veliko foliranje. Napolju ne bih ni bio sa takvom devojkom - bio je oštar Adam.

Drvo je pitalo Lunu da li smatra da su Marijanine emocije prema Adamu iskrene, a ona je rekla da se uverila da je sve sa njene strane bila laž.

- Do skoro sam mislila da je ona iskrena, spustila sam loptu prema njoj zbog Adama. Posle sam videla da se folira, posebno kada je bila ona situacija sa bubnjarem - odgovorila je Luna.

Adam je na kraju razgovora zaključio da ne postoji šansa da se pomiri sa njom.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.