ZAŠTO PRODUKCIJA OVO DOZVOLJAVA? Bilalu IZ DŽAMIJE poslat vrlo moćan SVETI PREDMET za zaštitu od ZLIH SILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 07:14

"ZAŠTO PRODUKCIJA OVO DOZVOLJAVA?" Bilalu IZ DŽAMIJE poslat vrlo moćan SVETI PREDMET za zaštitu od ZLIH SILA!

Evo i koje je njegovo značenje!

Divna DNK već danima obleće oko Bilala Brajlovića i poklanja mu pažnju, bez obzira što je kod kuće čeka suprug Marko DNK, koji je iz Bele kuće ispao.

Pojedinim ljudima nije pravo ovo njeno ponašanje i smatraju da ona njega koristi, kako bi ostala što duže u rijalitiju.

Juče je zadrugarka otvoreno pričala o vlaškoj magiji, kojom se, kako sama priznaje, bavi i u rijalitiju, a u toku rođendana blizanaca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lazić na sve načine je pokušavala da poljubi zadrugara.

To se mnogim gledaocima nije dopalo i otvorili su rafalnu paljbu na mreži protiv Divne. Mnogi smatraju da ga ona otvoreno koristi zarad dužeg opstanka, a povela se i priča da je Bilal dobio "tespih" koji mu nije predat.

- "Bilalu je poslat tespih iz Džamije i nisu nikad uneli. Možda bi mu sad trebali dati", "Ovo nije ni malo zabavno, a ni smešno. Užas! Sve je bolesno. Sve prepuno vračara, ezoteričara, čitača runa, a niko kao ne veruje u to. Zašto "Pink" dozvoljava da Divna ovo radi Bilalu", "Pola tih poklona završi neznano gde. Nema veze sa Bilalom, tako je u svakoj sezoni" - glasili su samo neki od komentara

Tespih je poput brojanice. On se prvi put pojavio u hinduističkoj veri, a nakon toga postaje i deo molitve u budizmu, islamu, judaizmu i hrišćanstvu. Postao je sredstvo za molitvu, za uspostavljanje veze sa Stvoriteljem. Takođe, tespih kao sredstvo u molitvi, u osmanskoj kulturi dobija različita značenja. Tespih se iz Indije preko Bliskog Istoka preneo u Evropu, a u islamskoj kulturi najlepši primeri potiču od Osmanlija iz 19. veka. Tespih je i nešto više od zrna nanizanih na konac. U tursko-islamskoj kulturi tespih je doživeo značajan razvoj, osim što je bio sredstvo u molitvi, postao je i kulturalni motiv, modni dodatak, te je dobio mnoga interesantna značenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.