Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 17:32

MARKO DNK NA APARATIMA! Bilal pao na moć Divnine vlaške magije, usledili strasni poljupci i šok scene

Potpuno zaboravila na muža kod kuće!

Divna DNK već danima obleće oko Bilala Brajlovića i poklanja mu pažnju, bez obzira što je kod kuće čeka suprug Marko, koji je takođe bio učesnik "Zadruge".

Juče je zadrugarka otvoreno pričala o vlaškoj magiji, kojom se, kako sama priznaje, bavi i u rijalitiju, a Bilal uveliko oseća "simptome".

Danas su Neca i Peca Lazić proslavili rođendan u Beloj kući, a Divni su potpuno otkazale kočnice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nije mogla da obuzda strasti, pa je krenula da spopada Bilala i pokušala da iznudi poljubac na sve moguće načine.

Ukućani su nagovarali udatu Divnu da poljubi Bilala, jer to on jedva čeka, dok se Brajlović sve vreme sklanjao i terao je od sebe.

DETALJNIJE KLIKOM NA OVAJ LINK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STAVILI SU MU U KREVET NAJGADNIJU STVAR NA SVETU - snimak surove osvete se širi internetom

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023

Da li su preterali?..Ovih dana postala je aktuelna ljubavna zavrzlama između Bilala Brajlovića i Divne DNK. Na početku je izgledalo da je sve šala, međutim izgleda da je u ovom slučaju vrag odneo šalu...Bilal sve više potpada pod uticaj Divne, a i ona je potpuno pamahnitala za njim, pa mu se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

PANIKA U ZADRUZI: Nakon što se saznalo da se rijaliti gasi, u Beloj kući se dogodila jeziva stvar!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 12:51

Ostao je zapanjen...Divna Dnk odlučila je da kaže Bilalu Brajloviću da je radila magijske obrede, kako bi se on zaljubio u nju, a otkako je to saznao, čini se da prolazi kroz agoniju...Iako je do sada bio uveren da se Divna šalila kako mu je vračala i ostavila mu na krevetu ljuske od jaja i poruke,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.