STAVILI SU MU U KREVET NAJGADNIJU STVAR NA SVETU - snimak surove osvete se širi internetom

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 18:02

STAVILI SU MU U KREVET NAJGADNIJU STVAR NA SVETU - snimak surove osvete se širi internetom

Da li su preterali?

Ovih dana postala je aktuelna ljubavna zavrzlama između Bilala Brajlovića i Divne DNK. Na početku je izgledalo da je sve šala, međutim izgleda da je u ovom slučaju vrag odneo šalu.

Bilal sve više potpada pod uticaj Divne, a i ona je potpuno pamahnitala za njim, pa mu se tokom rođendana Nece i pece otvoreno nudila.

Zadrugari, ali i gledaoci su sada počeli da razvijaju teorije da je reč o magiji i da zadrugarka specifičnog izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokušava da "zavrača" svog izabranika.

Pojedinizadrugari su tračeve i nenaučne glasine odlučili da iskoriste da naprave malu šalu i da još više "izlude" Bilala Brajlovića.

Ovu šalu predvodi Marko Janjušević Janjuš, najbliži Bilalov prijatelj, a u tome mu pomaže Lazar Čolić Zola.

Naime, na internetu se vidi snimak kako Janjuš prilazi Bilalovom krevetu i podmeće mu u krevet neke pstvari koje bi trebale da simuliraju narodno verovanja u ljubavnu magiju.

U susednom krevetu je ležao i Zvezdan Slavnić koji se takođe smejuljio i podržavao ovu spletku protiv bošnjačkog repera.

Kako će Bilal reagovati. ostaje nam da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.