ZAPALILA AUTO zbog ljubomore i Gastoza Asmin iznosi nove SKANDALOZNE tvrdnje na račun Site Ahmić

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 18:59

"ZAPALILA AUTO zbog ljubomore i Gastoza" Asmin iznosi nove SKANDALOZNE tvrdnje na račun Site Ahmić

"Sve može da se proveri!"

Nakon što je danas već izneo optužbe na račun Site Ahmić, sestre majke njegovog deteta Aneli Ahmić, u kojima tvrdi da je upravo o na odgovorna za spaljeni automobil oca aktuelne učesnice Elite Maje Marinković, Radomira Takija Marinkovića Asmin ne prestaje da šokira.

Ponovo se oglasio putem svog Instagram profila i izneo nove tvrdnje. Naime, on navodi da je Ahmićeva kriva za još jedan zapaljen automobil.

Durdžić sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navodi da je Sita ranije zapalila automobil bivše učesnice Parova Naide Gadžo. Podsetimo se Naida je svojevremeno bila u vezi sa reperom i takođe učesnikom Parova Nenadom Marinkovićem Gastozom. Asmin tvrdi da je upravo reper razlog ovog Sitinog čina, odnosno ljubomora izazvana njihovom vezom.

- Sita je već zapalila jednoj devojci auto. U pitanju je Naida devojka poznata javnosti! Zapalila joj je auto zbog ljubomore i "Gastoza" - izneo je Asmin.

On takođe tvrdi da je sve njegove optužbe moguće proveriti.

- Sve to može da se proveri jedino što je devojka udata, pa ne znam da li želi da priča o tome - dodao je Asmin.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Asmin Durdžić tvrdi da je ona ZAPALILA TAKIJEV AUTOMOBIL: Javno se obratio Marinkoviću i šokirao: "POSLALA JE DVA MOMKA U BEOGRAD"

Izvor: Blic, 23.Feb.2024

Asmin Durdžić ne prestaje javno da napada svoju nekadašnju svastiku Situ Ahmić, a nakon što je tvrdio da su bili intimni, te eksplicitni snimak i plasirao u javnost, sada je izneo novu tvrdnju.

Nastavak na Blic...

PUKLA JOŠ JEDNA BRUKA - oglasio se konačno i muž Site Ahmić: Otkrio sve o Asminu i Aneli: Sramne optužbe

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024

Njegova verzija priče se čekala...Odnos Site Ahmić i Asmina Durdžića od samog početka intirigiraju javnost...Naime Asmin je izneo niz jezivih optžbi na račun bivše svastike, a jedna od njih je upravo za njenog 'bivšeg muža'...Nikica,  bivši partner Site Ahmić, se prbi put oglasio i oktkrio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.