PUKLA JOŠ JEDNA BRUKA - oglasio se konačno i muž Site Ahmić: Otkrio sve o Asminu i Aneli: Sramne optužbe

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 21:12

PUKLA JOŠ JEDNA BRUKA - oglasio se konačno i muž Site Ahmić: Otkrio sve o Asminu i Aneli: Sramne optužbe

Njegova verzija priče se čekala.

Odnos Site Ahmić i Asmina Durdžića od samog početka intirigiraju javnost.

Naime Asmin je izneo niz jezivih optžbi na račun bivše svastike, a jedna od njih je upravo za njenog 'bivšeg muža'.

Nikica,  bivši partner Site Ahmić, se prbi put oglasio i oktkrio da je i dalje u braku kao i da voli Situ, a potom izneo niz tvrdnji i optužbi na račun Durdžića.

- Od samog početka nisam želeo davati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo kakve izjave. Ovog puta to radim zbog moje porodice. Možda bih nekada rekao za njega da je gospodin, ali on to nije, niti će biti. Čak mu neću ni ime spomenuti. Smatram da on ima poremećaj ličnosti malignog narcisa, a to je jedan od najtežih poremećaja ličnosti. On je objavio video klip na kojem tvrdi da je moja supruga sa njim. To je gnusna i bolesna lež sa kojom Sita nema veze. Ne podržavam i ne slažem se sa Sitinim postupcima i odlukama i postupcima vezano za rijalti u kojem je njena sestra Aneli. Ok je da je podršku sestri i to je to. Smatram da ona sama može braniti svoje stavove i uverenja, rekao je on pa dodao:

Evo zbog čega ja dajem izjavu. Mislim da je to bilo u oktobu 2021.godine u koreoni...sve je stalo tada. Mi smo imali određen broj vozila sa kojima smo ja i Sita radili u turizmu... neka vozila su bila na lizing. Tada su nam prihodi stali... ništa se nije radilo, stao je turizam. To nam je bio jedini prihod. Doneli smo odluku da je odem kod te osobe koja je imala građevinsku firmu. Ja nikad nisam radio na građevini, ali sam uvek bio spreman nešto novo naučiti. Lepo sam bio priimljen i tu nemam ništa da kažem. Primili su me u svoj dom i imao sam svoju sobu. Brzo sam naučio šta treba i kako, sve sam opravdavao radom, rekao je on pa nastavio:

- Međutim, svakog našeg radnog dana, njegov otac i on su imali konflikte gde bi on napustio gradilište. Njegov otac bi ostajao sa nama. U nekoliko navrata njegov otac se obraćao njemu pred nama, rečima koje su bile neugodne za slušanje, na primer da je on najveća sramota u njihovoj porodici. Ta osoba koja je iznela gnusne laži za moju ženu, svaki dan je konzumirala dr**u. Njegov otac je jedan dan bio pod tolikim stresom da mi je rekao da mu se čini da on nije normalan. Rekao mi je da ako ga vidim da uzima dr**u da mu to kažem, da će se on javno odreći njega. Ja sam to njemu rekao i on me je zamolio da ne kažem njegovom ocu jer onda bi to bio njegov kraj. Naravno, nisam imao snage da to kažem. Negov otac i te kako zna ko je njegov sin. On je produžena ruka svog oca jer ga očito podržava u svemu tome...Gnusno se ponaša prema našoj porodici. Meni nije jasno kako on može tako da se ponaša. Ta osoba je izjavila da je moja supruga lečena zavisnica, za šta nema nijedan dokaz, a time samo želi da povredi nju i našu porodicu, rekao je on.

- Kao i svaki bračni par imao lepih i loših trenutaka u ovih sedam i po godina braka. Sita je divna majka. Čuo sam razne laži da sam navodno pobegao od nje... Odgovorno vam tvrdim da mi i dan danas stojimo jedno uz drugog, bez obzira što imao nesuglasice, kao pravi bračni par. Moram da kažem da je čista neistina da sam je bio kum njenom pokojnom mužu. To je još jedna laž da se uništi Sita. Bio sam prisutan taj dan u Lincu kada je on istukao Aneli. Zatekao sam Aneli kako izlazi iz garaže u svom belom audi automobili, bosanskih tablica. Bila je u šestom mesecu trudnoće. Zatekao sma je svu uplakanu, raščupanu, sa krvavim nosem. U panici je bila...pitao sam je šta se dogodilo, rekla je da hitno odlazi za Dubrovnik od ludaka koji je istukao dok je trudna. Ja sma krenuo ka stanu i ušao unutra. Bio je van sebe od besa i rekao mi je ''Pogledaj ovu krv na podu... jel vidiš kako sam joj j*bao mater''. Sve njegove gnusne laži za moju porodicu sa laž... izražavam gađenje prema njemu. Nije u stanju da pogleda u oči svom detetu... očigledno ga nije briga kad može svojim izjavama ponižavati i obeležiti svoju kćer. Ista ta Sita se brine za njegovo dete. Njegovo dete ima iste uslove života kao i naša deca. Želeo bih se obratiti i svima onima koji pričaju takve stvari za moju porodilu, i oni isto imaju majku, sestru, ženu... neka pomisle kako bi se oni osećali da o njima tako neko priča. DOdao bih i da njihovi loši kometari nemaju apsolutno nikakav uticaj na mene. Ako on ima nešto da mi kaže, možemo se videti oči u oči ako on to želi, ja nemam nikakav problem sa tim - zaključio je on!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija danas/Pink.rs/N.P/ Preneo T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.