Maja Marinković OBAVEŠTENA o onome što se dogodilo: Potpuno OBEZNANJENA nakon saznanja, pa PREKRŠILA pravilo produkcije

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 10:15

Maja Marinković OBAVEŠTENA o onome što se dogodilo: Potpuno OBEZNANJENA nakon saznanja, pa PREKRŠILA pravilo produkcije

Reakcija uopšte nije iznenadila, naprotiv. Sasvim je normalno da na takvo saznanje dođe do kulminacije besa.

Asmin Durdžić, bivši partner Aneli Ahmić, optužio je Situ Ahmić da je poslala dva momka da Takiju Marinkoviću, ocu Maje Marinković, zapale automobil. Podsetimo, Takiju je automobil zapaljen 6. decembra prošle godine.

- Ona ti je poslala dva momka u Beograd i zapalila ti auto. Imala je cilj da to Maja sazna i da poludi unutra da se diskvalifikuje i slično. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tako da Taki znaš, Sita Ahmić ti je auto zapalila u nadi da ućutka Maju u Eliti, da bi pomogla Aneli time - poručio je Durdžić putem storija na društvenoj mreži Instagram. Taki se ovim putem oglasio, o čemu smo već pisali, što možete pogledati klikom na OVAJ LINK.

- Zgranut sam kao i svako kome bi se desilo to. Ne znam da li je to istina, dobio sam taj link koji sam skimuo s portala i poslao sam nadležnim službama koje rade na tom predmetu i nek vide ko je to uradio. Voleo bih da se nađe krivac koji je meni napravio tu materijalnu štetu. Ivan Marinković je rekao da je Aneli zapalila najboljoj drugarici džipa, izlaze razne klipovi i one su sklone tome - rekao je Taki Marinković za portal Srbija Danas.

- Totalna je šteta, od mog auta ni felna nije ostala. Automobil je totalno izgoreo i komšijinih pet-šest automobila se zapalilo. To se desilo ispred mog stana. Došao sam sinoć oko devet uveče iz grada, nisam hteo da izlazim. Gledao sam rijaliti, zaspao sam i jutros oko 4 sata komšije su mi zvonile na vrata i zvali me da hitno ustanem, da mi gori auto. Kad sam izašao, već su stigli vatrogasci i policija - rekao nam je Taki svojevremeno, a onda smo ga upitali šta se dešavalo u policijskoj stanici.

- Dao sam izjavu šta se desilo. Ne smem ništa više o tome da pričam zbog daljeg postupka koji se vodi. Plašim se za svoju bezbednost, neko je pokušao da mi naudi. Neko mi je zapalio auto, to je opomena, nije to igranje. Nije svejedno kad ti neko zapali auto, da sam ja bio tu, možda bi se i nešto drugo desilo. Nije mi svejedno - objasnio nam je Majin otac, a mi smo ga upitali da li se zamerio nekim žestokim momcima.

- Ne! Vi znate da ja vodim računa šta pričam i da nikoga ne vređam u novinama. Ipak su to nečija deca i ne dajem kontraverzne izjave. Ne volim da vređam tuđu decu, ali moram da komentarišem kada me novinari pozovu. U policijskoj stanici su me posavetovali da dajem što manje izjava - izjavio je Taki, a zatim otkrio kakvi su mu dalji planovi u vezi sa procesom.

- Policija dalje vodi proces, biću obavešten ako se šta desi. Ne smem dalje da dajem izjave što se tiče istrage.

Najbitnije je da u ovom haosu niko nije povređen, a Taki je otkrio i kolika mu je materijalna šteta pričinjena.

Automobil sam platio osam hiljada evra i unutra imam par pari naočara, parfema i odela u vrednosti od oko četiri hiljade evra. Otprilike oko 12-13 hiljada evra je šteta - rekao je Taki za portal Srbija Danas.

Međutim, iako se trudio da ne optereti svoju mezimicu, te da sakrije od nje informaciju da mu je uništen automobil i da strahuje za ono što se u budućnosti može dogoditi, do Maje je stigla vest o zapaljenom automobilu, pa se momentalno suočila sa Aneli i najavila joj žestoku osvetu za ono što se događa u spoljnom svetu

- Sve sam saznala, šaljete vaše mafijaše da pale automobile. Uništiću vas sada, ne plašim se ničega, nećete mirno da spavate. Mislili ste da ne znam - pretila je Maja, Aneli i Janjušu, vidno besna i izrevoltirana.

Ipak, neophodno je istaći da pretnje nisu dozvoljene, te da postoji mogućnost da Marinkovićeva bude opomenuta od strane produkcije i čelnih ljudi, koji to ne tolerišu, ni najmanje.

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže/A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MAJA SAZNALA DA JE TAKIJU ZAPALJEN AUTOMOBIL Dobila informaciju iz spoljnog sveta, zapretila Aneli: "Uništiću vas, nećete mirno da spavate"

Izvor: Blic, 24.Feb.2024

Ocu aktuelne rijaliti učesnice Maje Marinković, Radomiru Marinkoviću Takiju, u decembru prošle godine zapaljen je automobil.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.