ŽAO MU JE SUPRUGE!? Emotivno razoren Ša jadao se Franu: Svako nosi svoj krst... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2021, 23:36

ŽAO MU JE SUPRUGE!? Emotivno razoren Ša jadao se Franu: "Svako nosi svoj krst..." (VIDEO)

Jadao mu se...

Tokom večeri Nenad Aleksić Ša sedeo je sa Franom Pujasom u prostoriji za pušenje, te mu se reper sve vreme poveravao kako se oseća, a onda je spomenuo i svoju suprugu Ivanu Aleksić, koju je prevario sa Tarom Simov.

- Sam sam kriv, kako mora da bude, biće! Meni je nje žao, i Ivane, i Tare, i sve... Znaš... Radiš ispravno brda stvari, ali znaš kako, ja moram da se nosim sa svim tim, ja razumem to, takvi su ljudi, imaš dobre, imaš loše, ali odvratni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su! - rekao je Ša.

- Odvratni su - dodao je Fran.

- Svako nosi svoj krst - nastavio je reper.

'

- Ajde da se družimo sad ovih dana - ubacio se Pujas.

- Ti, Tara i ja smo uvek bili ekipa, sedi sa njom, ispričajte se, kao što ste uvek, kad nisam ja tu, pričaj sa njom. Ja sam ti tu uvek - rekao je Ša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.