ZANEMEO OD SRAMOTE! Pogledajte Zvezdanovo DOŽIVLJAVANJE transfera blama zbog Anđelinog krindža i fetiša!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 11:29

ZANEMEO OD SRAMOTE! Pogledajte Zvezdanovo DOŽIVLJAVANJE transfera blama zbog Anđelinog krindža i fetiša!

O ovoj temi ne želi da razgovara.

Anđela Đuričić je već mesecima u fokusu milionskog auditorijuma "Zadruge", ali ne samo zbog veze sa Zvezdanom Slavnićem, već i zbog svog ponašanja u toj vezi, kao i fetiša koje je pokazala da ima...

Već je dobro poznato da Anđela voli da ljubi i mazi Zvezdanova stopala, da ga njuši ispod pazuha, a o njenoj izjavi da je Slavnićev prd*ž mirišljaviji od bilo kojeg parfema priča se već danima.

Đuričićeva je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tokom jučerašnjeg dana ponovo šokirala kada je od svog dečka tražila da joj podrigne u usta, a Slavnić je upravo to komentarisao sinoć tokom emisije "Pitanja gledalaca".

- Nije me blam, samo što možda nisam navikao tako. Ne vidim ništa loše u tome, samo želi da mi pokaže ljubav- rekao je on, pa šokirao sledećom izjavom:

- Više mi je to slatko... - pričao je Zvezdan, ali je ipak izgledalo kao da ima "transfer blama" i da mu nije baš najprijatnije da priča o načinu na koji mu Anđela izjavljuje ljubav.

Anđela se odmah umešala u njihov razgovor:

- Ja sam sigurna da sam pronašla ljubav svog života i na svaki način koji ja znam, to i pokazujem. Neću kopirati nikoga, ja sam unikatna u tome.

- Meni je to čast pokazati ljubav nekome koga volim. Meni je sve to slatko, simpatično, kako on kaže. Nije me sramota toga, već sam ponosna na to. Ne smatram to blamom- rekla je Đuričićeva, dok su zadrugari bili kompletno šokirani zbog ovakvih izjava.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.