ZAMALO DA MU AMPUTIRAJU NOGU! Ovo su detalji operacije Milića Vukašinovića Bio je u šok sobi i na respiratoru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 19:43

"ZAMALO DA MU AMPUTIRAJU NOGU!" Ovo su detalji operacije Milića Vukašinovića "Bio je u šok sobi i na respiratoru!"

"Bila sam jako zabrinuta za situaciju koje se odigravala sa njim!"

Roker Milić Vukašinović pre nekoliko dana hitni je primljen u Urgentni centar zbog bolova u nozi, zbog čega je imao operaciju.

Za medije se oglasila njegova supruga, Suzana, koja je otkrila da je intervencija bila jako riskantna, te da je postojala velika mogućnost i da se rokeru amputira noga.

- Trpeo je jake bolove i mislio je da će to proći samo od sebe. Ja sam insistirala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da on uradi kolor dopler što je on i uradio i tada mu je ustanovljena aneurizma koja je mogla da eksplodira svakog trenutka. Da se to desilo znate kakav bi bio ishod. Leva noga ga je bolela od kolena prema članku - rekla je ona i dodala:

- Rešio je da se sam leči, kao većina ljudi na Balkanu što je loše za bilo koga. Ja sam bila izričita da mora da ide na lekarsko pregled. Da nisam sve zakazala on nikad ne bi ni otišao. Kao dete kad odvedete. Bila sam jako zabrinuta za situaciju koje se odigravala sa njim - rekla je Suzana za Kurir.

Kaže kaže, tokom operacija postojala je opasnost da muzičaru amputiraju nogu.

- Operisan je prekjuče i bilo je jako riskantno. Operacija je bila složena I pretila je opasnost da mu amputiraju nogu. Bila sam van sebe i zvala sam raku Marića i Pericu Stojanovića. Oni su se zaista zauzeli da se pronađe rešenje. Možete misliti da kako bi se on osećao da ostane bez noge. Operacija je trajala oko četiri sata. Bio je u šok sobi i na respiratoru - rekla je ona.

Ona je istakla da će Milić Vukašinović sada morati da se odrekne jedne stvari

- Mi sad imamo drugi problem. On mora da prestane da puši ako hoće da živi i da poživi. Sada ja radim sa doktorima na tome da on ne sme da ustaje da bi išao da puši - rekla je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.