Izvor: Scandal.rs, 30.Jun.2020, 16:24

ZADRUGARI U ŠOKU! U životu nisam video da jedan OTAC to radi sa ćerkinim DEČKOM!

Zorica Marković i Marko Đedović uz prvu kafu opleli su po Gagiju Đoganiju i njegovom odnosu sa Markom Miljkovićem. ZORICA I MARKO U NEVERICI! Naime, Đedoviću “ne ide u glavu” kako denser može toliko vremena da provodi s Markom i da gradi takav odnos sa njim, koji je u vezi sa njegovom ćerkom, Lunom Đogani. The post ZADRUGARI U ŠOKU! U životu nisam video da jedan OTAC to radi sa ćerkinim DEČKOM! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

PLAČE nad svojom SUDBINOM: Janjuš zbog Maje nema šta da OBUČE!

Izvor: Scandal.rs, 30.Jun.2020

Marko Janjušević Janjuš požalio se denseru Gagiju Đoganiju kako će najverovatnije iz rijaliti kuće morati da izađe u šortsu, jer posle svega što se desilo između njega i Maje nema ko da mu pošalje stvari. PREVARA MU SE OBILA O GLAVU! Naime, Janjuš je siguran da je “sa svima završio”...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.