Đedović ne može da shvati odnos Gagija i Marka: Da tata liže b*lju ćerkinom dečku, to nigde nisam video!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020, 12:54

Đedović ne može da shvati odnos Gagija i Marka: Da tata liže b*lju ćerkinom dečku, to nigde nisam video!

Šokiran.

Kao i svakog juta i ovog  Zorica Marković i Marko Đedović zajedno su ispijali prvu kaficu. Naravno, nisu mogli da ćute dok uživaju u ovom napitku, već su opleli po Gagiju Đoganiju.

- Meni je iskreno čudan taj odnos. Ja to u životu nisam video. Da tata liže b*lju ćerkinom dečku. To mi nije normalno - rekao je Đedović.

- Ja ne znam da li se oni i napolju druže - pitala je Zorica.

- Ma dam katastrofa. Imaš ti svoje drugove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kumove. Ja razumem, ali baš da smo bff, da sedimo i komentarišemo 24 sata... Ja imam svoje principe. Šta, hoćemo da komentarišemo ribe zajedno - užasnut je bio Đedović.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Slavica Ćukteraš poručila Milici Todorović: "GO*** JEDNO POKVARENO"! Ljudi ovaj snimak gledaju u NEVERICI! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MENI JE TO KATASTROFA! Đedović UŽASNUT zbog odnosa Gagija i Marka: Da tata liže b*lju ćerkinom dečku, to nigde nisam video!

Izvor: Press, 30.Jun.2020

I ovog jutra Zorica Marković i Marko Đedović zajedno su ispijali prvu kaficu. Naravno, nisu mogli da ćute dok uživaju u ovom napitku, već su opleli po Gagiju Đoganiju. . Foto:pink. . Meni...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.