ZADRUGARI SU DONELI JEDNOGLASNU ODLUKU: Definitivno najkoristoljubivija osoba u Zadruzi je ONA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2020, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZADRUGARI SU DONELI JEDNOGLASNU ODLUKU: Definitivno najkoristoljubivija osoba u "Zadruzi" je ONA (VIDEO)

Da li se slažete?

Zadrugari su izaglasali da titulu najstrpljivije osobe u Beloj kući treba da ponese Stefan Karić, jer je mnogo puta izbegavao svađe i konflikte sa ukućanima koji su imali negativne komentare na njegov račun.

Pored ove "lepe" uloge, trebalo je da izaberu i najkoristoljubiviju osobu u "Zadruzi". Naravno, tada je nastala opšta pometnja.

- Iskoristila si prijateljstvo Gagija i Natalije, iskoristila si naklonost Banetove majke i dobro mišljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o tebi. Iskoristila si Banetove budalaštine da bi bila u centru pažnje! To je Ivana Krunić! - rekao je Lepi Mića.

- Mina koristi sve situacije, a i ljude koji su joj potrebni u tom trenutku - rekla je Ana.

Tako se bez dlake na jeziku oglasila i Miljana Kulić koja je još jednom navela činjenice zbog kojih je sigurna da Zola treba da ponese ovu titulu.

- Zola je iskoristio da uđe u rijaliti na konto mene, iskoristio me za honorar, pa moju trudnoću. Sve zbog kadra, a sada koristi Janjuša, misli da će Janjuševi glasači da ga podrže - rekla je Miljana.

Na kraju su ipak doneli odluku da najkoristoljubljivija osoba bude Marijana Zonjić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.