ZA MANJE OD DVA SATA! Večeras PADAJU MASKE! Zadrugari nisu svesni šta im je PRODUKCIJA SPREMILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2020, 23:06

ZA MANJE OD DVA SATA! Večeras PADAJU MASKE! Zadrugari nisu svesni šta im je PRODUKCIJA SPREMILA

Sprema se burna noć!

Večeras, kao što smo i navili svake subote, očekuje nas turbulentna noć. Produkcija je najavila "Pitanja novinara" večeras, te će Dušica Jakovljević ugostiti u studiju članove sedme sile.

Kao što smo i navikli, večeras će zadrugari biti suočeni sa svojim lažima, te će morati da opravdaju svoje postupke, ali i da iskomentarišu odnose drugih takmičara, kao i da javno reše sve robleme koji budu bili večerašnja tema.

Kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što znamo, Nikola Đorđević i Nina Oluić su nedelju dana već u Beloj kući i već su zavrteli priče oko sebe, Nina vezom sa Milanom Jankovićem Čorbom, a Nikola, koji je i nominovan, ušao je u vezu, ali i raskinuo sa Aleksandrom Nikolić.

Međutim, sigurni mo da će se tek nove stvari saznati, ne samo o novim, već i o starim zadrugarima, a kako će sve izgledati, ostaje nam da vidimo uskoro...

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.