Voditeljka POTRAŽILA SPAS u crkvi i molitvi - Nakon što joj je zdravlje bilo narušeno rešila je da promeni ŽIVOT IZ KORENA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2023, 17:49

Voditeljka POTRAŽILA SPAS u crkvi i molitvi - Nakon što joj je zdravlje bilo narušeno rešila je da promeni ŽIVOT IZ KORENA

Voditeljka i bivša rijaliti učesnica, Milica Kemez, se posvetila u potpunosti veri i obilasku manastira. Ona je u jednom trenutku bila narušenog zdravlja pa joj je to bila motivacija da se posveti poseti svetim mestima.

Bivša zadrugarka i voditeljka Milica Kemez, već godinu dana intenzivno obilazi manastire, a kako navodno prenose domaći mediji, veri se posvetila, nakon što se uplašila da boluje od teške bolesti.

Naime, pre godinu dana, Milica je navodno na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << desnoj dojci napipala kvržicu i tada se uplašila da je ono najgore.

Kada je kako tvrde domaći mediji otišla kod lekara, saopštili su joj da postoji neka promena i da mora da se prati, pre nego odluče da li će je operisati.

- Milica je uvek verovala u Boga, ali nije bila toliko posvećena obilasku manastira. Kako je pre godinu dana napipala kvržicu i lekari joj rekli da postoji promena na desnoj dojci, ona se potpuno posvetila veri. Bora joj je tada bio velika podrška i išao je sa njom u svaki manastir. Na kontroli se ustanovila da se ta kvržica povukla - govorila je za Star njena prijateljica.

- Ona sada redovno posti, a i dalje pije te čajeve, koje je kupovala u manastirima. Najviše voli da ode u Tumane, tamo pronađe svoj mir. Bila je jako uplašena, sve to je njen prouzrokovao stres - navodno tvrdi izvor za Star.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.