Više voli TO, nego leba da jede Isplivao PRIVATNI SNIMAK Anastasije i Nemanje - Fudbaler SE OPUSTIO, pa...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2024, 19:38

"Više voli TO, nego 'leba da jede" Isplivao PRIVATNI SNIMAK Anastasije i Nemanje - Fudbaler SE OPUSTIO, pa...

Niko nije verovao da to ovoliko dobro radi!

Od kada se saznalo da se u tajnosti i u krugu porodice udala za Nemanju Gudelja, javnost se pita kada će Cecina ćerka Anastasija Ražnatović upriličiti i veliko veselje.

Međutim, ni ona ni njen suprug o tome nisu nikada govorili javno, mada se svakodnevno oglašavaju i pokazuju koliko su srećni i koliko se vole.

Na storiju koji je objavila mlada pevačica, Nemanja i ona lagano klize >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << cestom, dok Anastasija pevuši. Njen muzički talenat poznat je širokoj javnosti, a Anastasijini brojni pratioci sada su imali priliku da čuju i Nemanjin glas.

Kako se fudbaler opustio, zapevao je iz sveg glasa, te prasnuo u smeh što je ispratila i Anastasija koja je ovaj trenutak zabeležila kamerom.

- Voli da peva više nego leba da jede - napisala je Anastasija uz video i dodala emodžije koji plaču od smeha.

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.